東京大学大学院新領域創成科学研究科国際交流室

東京大学大学院新領域創成科学研究科 海洋技術環境学専攻
TOP >  新着情報 >  【information】Short-term Japanese class for beginners at Hongo Campus

東京大学
東京大学 新領域創成科学研究科

カテゴリ:新着情報 投稿日:2017/01/13

The Center for Japanese Language Education has announced to hold a short-term Japanese class for beginners in February.

Information about the course and how to apply can be found from here: [Short-term course]

If you are interested in this course, download the application form from above site and submit it to International Students and Researchers Support Group Office on 8th Floor of Administration Beurau at Hongo Campus.

Page top
ホーム新着情報国際交流室について入学希望の方へ在校生のみなさんへ交換留学奨学金情報夏季プログラム
リンクアクセスプライバシーポリシーサイトマップ
東京大学大学院 新領域創成科学研究科 国際交流室

〒277-8563 千葉県柏市柏の葉5-1-5 東京大学柏キャンパス 環境棟120号室
TEL / 04-7136-4561 FAX / 04-7136-4560
Inquiries /

Copyright (c) 2017. The University of Tokyo All Rights Reserved.