東京大学大学院新領域創成科学研究科国際交流室

東京大学大学院新領域創成科学研究科 海洋技術環境学専攻
TOP >  新着情報 >  Guidelines for 2017 MEXT scholarship with University Recommendation have been posted.

東京大学
東京大学 新領域創成科学研究科

カテゴリ:新着情報, 私費留学生・研究生向けの奨学金 投稿日:2016/12/20

Guidelines for 2017 MEXT scholarship with University Recommendation have been posted.

For detailed information on the application procedure see here.